Εταιρία

Η εταιρεία μας  εδώ και δέκα εφτά χρόνια ειδικεύεται στην κατασκευή συστημάτων αλουμινίου ΕΤΕΜ, θερμοδιακοπτόμενων και μη, με προφίλ επώνυμων και διαφημιζόμενων διελάσεων, και υαλοπίνακες συμβατικούς ή ενεργειακούς, έχοντας μεγάλο εύρος αντικειμένου, έμπειρο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό και τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό.

            Η παραγωγική μας μονάδα, το τεχνικό τμήμα, τα γραφεία μας, και εκθεσιακός χώρος βρίσκονται σε ιδιόκτητο χώρο στη διεύθυνση Τέρμα 28ης Οκτωβρίου στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης .

           Εδώ και 12 χρόνια περίπου, επεκταθήκαμε στην κατασκευή συνθετικών κουφωμάτων τα οποία τυγχάνουν  μεγάλης ανταπόκρισης από το αγοραστικό κοινό, λόγω του χαμηλού κόστους τους ,παράλληλα με την ασφάλεια και τον υψηλό δείκτη θερμο-ηχομόνωσης που παρέχουν.

           .Και για να γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί  και να είμαστε σε θέση να προσφέρουμε στους πελάτες μας υψηλής ποιότητας συνθετικά κουφώματα σε χαμηλότερο κόστος ,προχωρήσαμε στην απευθείας εισαγωγή προφίλ σε συνεργασία με γερμανικές εταιρείες οι οποίες παρέχουν υλικά υψηλής τεχνολογίας και εξαιρετικής ποιότητας, πιστοποιημένα από διεθνείς οργανισμούς.

           Στα πλαίσια της ενεργειακής αναβάθμισης και των κατοικιών αναλαμβάνουμε την υλοποίηση ολων των πραμέτρων του προγράμματος ''εξοικονομώ κατ'οίκον'' το οποιο περιλαμβάνει 1) τοποθέτηση θερμομόνωσης στο κέλυφος του κτηρίου συμπεριλαμβανομένου του δώματος/στέγης και της πιλοτής, 2) Αντικατάσταση κουφωμάτων και τοποθέτηση συστημάτων σκίασης, 3) Αναβάθμιση του συστήματος θέρμανσης και παροχής ζεστού νερού χρήσης. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικα με τα συστήματα θέρμανσης πατήστε εδώ

Με συντελεστές λοιπόν την ποιοτική πρώτη ύλη, το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας ,της τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό μας, τους αυστηρά επιλεγμένους συνεργάτες και την μεγάλη εμπειρία μας στο χώρο κατασκευής κουφωμάτων, μπορούμε και σας προσφέρουμε  συστήματα κουφωμάτων εξαιρετικής ποιότητας που διαθέτουν άψογη εφαρμογή και τέλειο φινίρισμα.

Εγγραφείτε στο newsletter
Copyright © 2013 koufomata-gx.gr All Rights Reserved.
powered by Softways S.A.